ПЛАТИ ПОДОЦНА

Нашите решенија за плаќање со апликацијата Myiute го подигнуваат вашето шопинг искуство на ново повисоко ниво. Активирајте го вашиот паричен лимит, плаќајте на рати со 0% камата и користете QR код за да го активирате плаќањето во продавниците на нашите најдобри партнери – една апликација за сè!

ПАРИЧЕН ЛИМИТ

Активирајте го вашиот паричен лимит и дознајте колку парични средства ве очекуваат!

Ако сте веќе отидени на шопинг, можете да изберете дали сакате да купите сега, а да плаќате подоцна на рати во наредниот период. Доколку во моментот ви треба готовина – тогаш нашиот однапред одобрен паричен лимит ви ја гарантира парична сума веднаш.

Добијте го вашиот паричен лимит и дознајте колку средства имате на располагање. Пополнете сега брзо и бесплатно, a започнувате со плаќање според планот за отплата од оној момент кога навистина ќе започнете да го користите расположливиот паричен лимит.

Како до паричен лимит?

Симнете ја апликацијата Myiute

Пополнете ги податоците и дознајте го вашиот паричен лимит

Потпишете договор преку Myiute

Очекувајте повик од наша страна

Користете ги расположливите средства кога ќе посакате

ПЛАТИ НА РАТИ

Флексибилни и транспарентни начини за плаќање на рати за паметни купувачи

Smart 0% – Купи сега, плати подоцна

 

 •          Без провизија

 • Плаќање на 6 рати
 • Без трошоци за одобрување
 • Потпишувате договор директно преку апликацијата
 • Брзо одобрување
 • Специјални понуди
 • Купување онлајн: плаќате по достава; поврат на средства доколку е потребно

   

Flexi – Плати на рати

 • Месечна провизија
 • До 36 месечни рати
 • Без трошоци за одобрување
 • Потпишувате договор директно преку апликацијата
 • Брзо одобрување
 • Специјални понуди
 • Купување онлајн: плаќате по достава; поврат на средства доколку е потребнo         

   

QR код за плаќање

QR код за плаќање за паметни купувачи

Вашето искуство во купувањето стана уште подобро и отсега можете да плаќате со QR код во продавниците на нашите најдобри партнери.

Сега можете да вршите инстант плаќања или пак да купите денeс кај нашите најдобри партнери, а да  плаќате подоцна! Посетете го продажниот салон, скенирајте го iute QR кодот и уживајте во купувањето!

Како да ги користите QR кодовите за плаќање?

Отворете ја апликацијата Myiute (или преземете ја) и скенирајте го QR-кодот за плаќање (на благајната во салонот) со апликацијата

Внесете го збирот на одбраните производи и изберете го омилениот тип на плаќање

iute ќе ве контактира наскоро за да го потврди вашиот избор на плаќање

Известете го продавачот за да го финализирате купувањето

                                                                                        Уживајте во купувањето!