Една апликација за сè!

Нашите решенија за плаќање со апликацијата Myiute го подигнуваат вашето шопинг искуство на ново повисоко ниво. Активирајте го вашиот паричен лимит, плаќајте на рати со 0% камата и користете QR код за да го активирате плаќањето во продавниците на нашите најдобри партнери - една апликација за сè!

 ПРЕЗЕМИ ТУКА!

Преземете ја мобилната апликација Myiute бесплатно на вашиот телефон или таблет од Google Play and the App Store.

БЕНЕФИТИ

  • Едноставно, брзо и безбедно
  • Плаќање на ратите преку апликацијата
  • Персонализирани понуди
  • Едноставно одложување на рата
  • Понуди од нашите партнери

Паметно решение за паметен купувач!

img

Изберете го саканиот производ

img

Побарајте плаќање со iute или пополнете податоци на веб-страницата на партнерот при онлајн купување

img

Преземете ја или најавете се на апликацијата Myiute

img

Потпишете го договорот директно преку апликацијата и добијте го производот

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.