iutePay

За паметни купувачи

Погледни ги понудите

SMART 0% - КУПИ СЕГА, ПЛАТИ ПОДОЦНА

 • Без трошоци
 • Отплата до 12 рати
 • Без дополнителни трошоци
 • Дигитално потпишување
 • Брз одговор
 • Специјални понуди кај партнерите
 • Онлајн купување: плати по
  испорака

FLEXI - ПЛАТИ НА РАТИ

 • Ниска месечна провизија
 • Отплата до 36 рати
 • Без дополнителни трошоци
 • Дигитално потпишување
 • Брз одговор
 • Специјални понуди кај партнерите
 • Онлајн купување: плати по
  испорака
side

Како да купиш со
iute

 1. Пронајдете го вашиот производ или услуга меѓу партнерите на iute
 2. Преземете ja и инсталирајте ја апликацијата MyIute или најавете се на постоечката
 3. Потпишете го договорот во апликацијата
 4. Купете го производот или користете ја услугата